top of page

Digitális kurzusok

Pixelgrafikus szoftverismeretek alapjai

Adobe Photoshop  I-II. szakasz

Tartja: Birtalan-Tóbiás Tímea látványtervező, művésztanár

kas_digitalis_photoshop.jpg

Bevezetés az Adobe Photoshop program használatába designer szemléletű kreatív vizuális feladatok megoldásával. Cél a felhasználói felületek megismerése: pixel vs. vektor, képméret és felbontás, színmódok és színmélység, kiterjesztések, képkorrekciók, eszköztára, rétegek és maszkok, ecsetek, kép és szöveg kapcsolata, montázs, retusálás.

I. szakasz 8 alkalom – 3 x 45 perc

Photoshop alapok kezdőknek. Ha szeretnél komolyabban megismerkedni a képszerkesztés professzionális lehetőségeivel, akkor ezen a 8 alkalmas kurzuson a helyed.

A kurzus hasznos lesz számodra, ha fotó képfeldolgozás/utómunka-, vagy alap grafikai szerkesztési lehetőségek megismerésére szántad el magad.

II. szakasz 8 alkalom – 3 x 45 perc

Fokozatot lépve, építve az alapkurzus tudásanyagára, designer szemléletű kreatív feladatok segítségével fejlesztheted képalkotói/képszerkesztői tudásodat.

Célunk, hogy olyan alapismeretek adjunk tovább, aminek segítségével képes leszel a tovább fejlődésre, akár saját magad által.

Vektorgrafikus szoftverismeretek alapjai

Adobe Illustrator, Indesign  I -II. szakasz

Tartja: Birtalan-Tóbiás Tímea látványtervező, művésztanár

kas_digitalis_illustrator.jpg

Bevezetés az Adobe Illustrator és Indesign program használatába designer szemléletű kreatív vizuális feladatok megoldásával. Cél a felhasználói felületek megismerése: pixel vs. vektor, képméret és felbontás, színmódok és színmélység, kiterjesztések, rétegek, eszköztárak, görbék szerkesztése stb. Alapvető kiadvány-szerkesztési funkciók elsajátítása, karakterek és bekezdések, oldalak és oldalpárok, a dokumentum és a mesteroldalak beállításai, szerkesztésük.

I. szakasz 8 alkalom – 3 x 45 perc

Illustrator alapok kezdőknek. Ha szeretnél komolyabban megismerkedni a vektorgrafikus, digitális grafika professzionális lehetőségeivel, akkor ezen a 8 alkalmas kurzuson a helyed.

A kurzus hasznos lesz számodra, vektoros rajzolás és tipográfia alap grafikai szerkesztési lehetőségek megismerésére szántad el magad.

II. szakasz 8 alkalom – 3 x 45 perc

Fokozatot lépve, építve az alapkurzus tudásanyagára, designer szemléletű kreatív feladatok segítségével fejlesztheted kreatív tervezői tudásodat. Az Illustrator programismereteire építve az Indesign működésével és megismerkedhetsz.

Logotípia, betűkép: a szó kezdőbetűje fejezze ki a szó tartalmát.

Ellentétpár: ellentét kifejezése megfelelő karakterek választásával.

Monogram tervezése: két betűkép összeírása.

A különböző tervezőgrafikai területek bemutatása, a speciális jellemzők és az ezeket alakító tényezők konkrét példákon való ismertetése és értelmezése: jelek, absztrakció, embléma, plakát, illusztráció, foto, digitális grafika.

A részvételi díj: 64.000 Ft / szakasz

 

Időtartam: 8x3 óra (3x45 perc) / alkalom

 

Időpontok:

Csütörtökönként 16.30-tól.

Jelentkezés:

kasbefogadoter@gmail.com

Jelentkezést a tanfolyami díj 50%-ának megfelelő összegű előleg befizetésével, vagy a tanfolyami díj kifizetésével fogadunk.

.

.

.

.

.

#illustratortips #adobe #illustrator #photoshop #adobephotoshop #tanfolyam #workshop #kurzus #adobeillustrator #designtip #designinspiration #graphicdesign #vector #design #dailypost #illustration #graphics #flatdesign #2d #drawing #art #artist #creative #digitalart #kas #kaster

Workshopok : Courses
bottom of page