top of page

Digitális kurzusok

Kiadványszerkesztés kezdőknek 

ADOBE INDESIGN - I-II. szakasz

Tartja: Birtalan-Tóbiás Tímea látványtervező, művésztanár

kas_indesign_01.jpg

Bevezetés az Adobe Indesign program használatába designer szemléletű kreatív vizuális feladatok megoldásával.

Cél a felhasználói felületek megismerése: eszközök, funkciók, beállítások és rétegek, képek kezelése, mesteroldalak, adategyesítés, exportálás, nyomtatási file létrehozása.

I. szakasz 8 alkalom – 3 x 45 perc

Ha szeretnél komolyabban megismerkedni a kiadványszerkesztés, nyomdai előkészítés professzionális lehetőségeivel, akkor ezen a 8 alkalmas kurzuson a helyed. A kurzus hasznos lesz számodra, ha különböző digitális és nyomtatott grafikai anyagok létrehozását szeretnéd megtanulni.
Az InDesign a legjobb lehetőség, ha szöveget, vektorgrafikát és képeket szerkeszthető többoldalas kiadványt szeretnél létrehozni. Létrehozhatsz portfóliót, brosúrákat, katalógusokat, digitális kiadványokat, könyveket, magazinokat, stb.

II. szakasz 8 alkalom – 3 x 45 perc

Fokozatot lépve, építve az alapkurzus tudásanyagára, designer szemléletű kreatív feladatok segítségével fejlesztheted kreatív tervezői tudásodat. Az Indesign programismeretére építve személyre szabott feladatok megoldásával fejlesztjük tovább kreatív tudásodat.

Ebook, receptkönyv, meghívó, plakát, katalógus, magazin stb.

A részvételi díj: 64.000 Ft / szakasz

Időtartam: 8x3 óra (3x45 perc) / alkalom

Időpontok:

Csütörtökönként 16.30-tól.

Pixelgrafikus szoftverismeretek alapjai

ADOBE PHOTOSHOP  I-II. szakasz

Tartja: Birtalan-Tóbiás Tímea látványtervező, művésztanár

kas_digitalis_photoshop.jpg

Bevezetés az Adobe Photoshop program használatába designer szemléletű kreatív vizuális feladatok megoldásával. Cél a felhasználói felületek megismerése: pixel vs. vektor, képméret és felbontás, színmódok és színmélység, kiterjesztések, képkorrekciók, eszköztára, rétegek és maszkok, ecsetek, kép és szöveg kapcsolata, montázs, retusálás.

I. szakasz 8 alkalom – 3 x 45 perc

Photoshop alapok kezdőknek. Ha szeretnél komolyabban megismerkedni a képszerkesztés professzionális lehetőségeivel, akkor ezen a 8 alkalmas kurzuson a helyed.

A kurzus hasznos lesz számodra, ha fotó képfeldolgozás/utómunka-, vagy alap grafikai szerkesztési lehetőségek megismerésére szántad el magad.

II. szakasz 8 alkalom – 3 x 45 perc

Fokozatot lépve, építve az alapkurzus tudásanyagára, designer szemléletű kreatív feladatok segítségével fejlesztheted képalkotói/képszerkesztői tudásodat.

Célunk, hogy olyan alapismeretek adjunk tovább, aminek segítségével képes leszel a tovább fejlődésre, akár saját magad által.

A részvételi díj: 64.000 Ft / szakasz

Időtartam: 8x3 óra (3x45 perc) / alkalom

Időpontok:

Csütörtökönként 16.30-tól.

Vektorgrafikus szoftverismeretek alapjai

ADOBE ILLUSTRATOR I -II. szakasz

Tartja: Birtalan-Tóbiás Tímea látványtervező, művésztanár

kas_digitalis_illustrator.jpg

Bevezetés az Adobe Illustrator és Indesign program használatába designer szemléletű kreatív vizuális feladatok megoldásával. Cél a felhasználói felületek megismerése: pixel vs. vektor, képméret és felbontás, színmódok és színmélység, kiterjesztések, rétegek, eszköztárak, görbék szerkesztése stb. Alapvető kiadvány-szerkesztési funkciók elsajátítása, karakterek és bekezdések, oldalak és oldalpárok, a dokumentum és a mesteroldalak beállításai, szerkesztésük.

I. szakasz 8 alkalom – 3 x 45 perc

Illustrator alapok kezdőknek. Ha szeretnél komolyabban megismerkedni a vektorgrafikus, digitális grafika professzionális lehetőségeivel, akkor ezen a 8 alkalmas kurzuson a helyed.

A kurzus hasznos lesz számodra, vektoros rajzolás és tipográfia alap grafikai szerkesztési lehetőségek megismerésére szántad el magad.

II. szakasz 8 alkalom – 3 x 45 perc

Fokozatot lépve, építve az alapkurzus tudásanyagára, designer szemléletű kreatív feladatok segítségével fejlesztheted kreatív tervezői tudásodat. Az Illustrator programismereteire építve az Indesign működésével és megismerkedhetsz.

Logotípia, betűkép: a szó kezdőbetűje fejezze ki a szó tartalmát.

Ellentétpár: ellentét kifejezése megfelelő karakterek választásával.

Monogram tervezése: két betűkép összeírása.

A különböző tervezőgrafikai területek bemutatása, a speciális jellemzők és az ezeket alakító tényezők konkrét példákon való ismertetése és értelmezése: jelek, absztrakció, embléma, plakát, illusztráció, foto, digitális grafika.

A részvételi díj: 64.000 Ft / szakasz

Időtartam: 8x3 óra (3x45 perc) / alkalom

Időpontok:

Csütörtökönként 16.30-tól.

Jelentkezés:

kasbefogadoter@gmail.com

Jelentkezést a tanfolyami díj 50%-ának megfelelő összegű előleg befizetésével, vagy a tanfolyami díj kifizetésével fogadunk.

.

.

.

.

.

#illustratortips #adobe #illustrator #photoshop #adobephotoshop #tanfolyam #workshop #kurzus #adobeillustrator #designtip #designinspiration #graphicdesign #vector #design #dailypost #illustration #graphics #flatdesign #2d #drawing #art #artist #creative #digitalart #kas #kaster

Workshopok : Courses
bottom of page