top of page

Készíts táskát!

Cluch, övtáska, pénztárca készítés bőrből minimális kézügyességgel, maximális szakmai segítséggel.

Tartja: Bognár Angéla iparművész, designer

Angelabognar leathergoods

Mi vár rád?

A kézműves alkotás öröme

A KAS Befogadó Tér kézműves workshopjain kiváló minőségű, saját magad által tervezett bőr tárgyakat készíthetsz el, egyben pedig az alkotás élményével is gazdagabb leszel.

 

Szereted magad készíteni a karácsonyi ajándékokat, vagy idén valami személyesebbet adnál szeretteidnek, esetleg egy élménnyel ajándékoznád meg őket? Akkor idén a Kasban a helyed a táskakészítő workshopjainkon, melyeken alkalmanként más-más tárgyat (cluch, övtáska, pénztárca) készíthetsz el bőrből, akár minimális kézügyességgel, maximális szakmai segítséggel.

 

Hogyan csináljuk?

Együtt megtervezzük az elkészítésre kerülő darabot, lépésről-lépésre megmutatjuk a kiegészítő-tervezés és kivitelezés folyamatát. Egyszerű, többféleképpen variálható szabásmintákkal dolgozunk, így garantáltan megvalósítható, de egyéniségedhez illeszkedő tárgyat vihetsz magaddal a workshop végén.

Bőrből készülő tárgyad (cluch, övtáska, pénztárca) többféle színből, tetszés szerint állíthatod össze, magad fogod végezni a szabást és az összeállítást.

 

Ajánlott életkor: 10 éves kortól

A workshop maximális létszáma: 12 fő/alkalom

 

Szükséges eszközök, anyagok

A workshopon felhasználásra kerülő eszközöket, alapanyagokat a KAS biztosítja a számodra.

 

Részvételi díj:

23.000 Ft.

A tanfolyami díj magába foglalja a különleges anyagok költségét, iparművész szakember folyamatos jelenlétét, irányítását.

 

IDŐPONT:

2023. február 20. (hétfő) 17.00-20.00

IDŐTARTAM:

1x3 óra

NEHÉZSÉGI FOK:

3/ 5

MUNKAFOLYAMATOK:

ismerkedés a szakterülettel / tervezés / szabásmintakészítés, szabás / megvalósítás

 

Jelentkezés:

kasbefogadoter@gmail.com

 

Jelentkezést a tanfolyami díj 50%-ának megfelelő összegű előleg befizetésével, vagy a tanfolyami díj kifizetésével fogadunk.

#kas #diy #workshop #bagmaking #taska #táskaworkshop #leather #budapest #csináldmagad #élmény #kreativ #ajándék 

#leatherwork #leatherbags #dream #bőrtáska #egyedi #handmade #sustainablefashion #localbusiness #womanownedbusiness #hungary #budapesttodo #vegyelhazait #budapestprogramme

kasinsta_taska09.jpg
Grafika: Courses
bottom of page