top of page

Intarzia Workshop

A KAS Befogadó Tér alapozó intarzia készítő workshopja.

Tartja: Birtalan Csaba asztalosmester

Kreatív kihívás mindazoknak, akiknek van egy kis kézügyességük, szívesen barkácsolnak, festenek, díszítenek saját maguk.

3 alkalmas INTARZIA WORKSHOPON elméleti alapismereteket, az anyag- és eszközhasználat lehetőségeit, valamint minden szükséges alapanyagot megkapsz tőlünk a kreatív alkotáshoz. Kísérletezhetsz a különböző fafajtákkal, kompozíciós gyakorlatok útján vagy kész mintákból kiválasztva elkészítheted első intarzia képedet, egyedi tárgyat, ajándékot készíthetsz egy különleges alkalomra.

 

Mi vár rád?

Hasznos ismereteket és azonnal kipróbálható tanácsokat kapsz tőlünk.

1. alkalom: eszközhasználat - gyakorlás, ismerkedés a fafajtákkal, a fa szerkezete, tulajdonságai, viselkedése, geometrikus formagyakorlatok

2. alkalom: rajzgyakorlatok, munkadarab megtervezése, íves vágás, illesztés, előkészítés ragasztáshoz, munkadarabok befejezése, felületkezelés, kiegészítő technikai fogások  

A workshop végén az elkészíthető tárgyadat hazaviheted, tudásodat akár önálló munkáid során közvetlenül felhasználhatod.

Tanfolyami díj:

24.000 Ft.

A tanfolyami díj magába foglalja a tanfolyami díj mellett a felhasznált alapanyagokat, a műhely és eszközhasználati díjakat.

IDŐPONTOK:

2022. május 02. (hétfő)

17.00-20.00-ig,

2022. május 08. (vasárnap) 15.00-18.00-ig,

IDŐTARTAM:

2x3 óra

NEHÉZSÉGI FOK: 

3/ 5

MUNKAFOLYAMATOK: 

tervezés / szerkesztés / vágás / ragasztás / felületkezelés

EREDMÉNY:

Saját kézzel elkészített intarzia kompozíció, egyszerű tárgy.

Jelentkezés az egyes időpontokra:

kasbefogadter@gmail.com

Jelentkezést a tanfolyami díj 50%-ának megfelelő összegű előleg befizetésével, vagy a tanfolyami díj kifizetésével fogadunk.

kasinsta_intarziaworkshop01.jpg
Grafika: Courses
bottom of page