top of page

Készíts agárnyakörvet!

Egyedi kivitelezésű agárnyakörv készítés bőrből, minimális kézügyességgel, maximális szakmai segítséggel.

Tartja: Bognár Angéla iparművész

Angelabognar leathergoods

Mi vár rád?

A kézműves alkotás öröme

Készíts agaradnak, whippetednek vagy kis olasz agaradnak egyedi, bőr nyakörvet a tavasz pompázó színeiben. A workshopon speciális kiszélesedő nyakörvformát készíthetsz, amely hosszabb nyakú kutyák számára ideális.

A KAS Befogadó Tér kézműves workshopjain kiváló minőségű, saját magad által tervezett bőr nyakörvet készíthetsz el, egyben pedig az alkotás élményével is gazdagabb leszel.

Itt az alkalom, hogy meglepd magad, és kutyusodat egy saját kézzel készített, kutyád igényeinek megfelelő új nyakörvvel. Nyakörv készítő workshopunkon, egyedi darabot készíthetsz el bőrből, akár minimális kézügyességgel, maximális szakmai segítséggel.

 

Hogyan csináljuk?

Együtt megtervezzük az elkészítésre kerülő darabot, lépésről-lépésre megmutatjuk a kiegészítő-tervezés és kivitelezés folyamatát. Egyszerű, de minimálisan variálható, méretre igazított szabásmintákkal dolgozunk, így garantáltan megvalósítható, egyéniségedhez illeszkedő nyakörvet vihetsz magaddal a workshop végén. Bőrből készülő nyakörved többféle színből, tetszés szerint állíthatod össze, magad fogod végezni a szabást és az összeállítást. Készíts valami szépet négylábú barátodnak!

 

Ajánlott életkor: 12 éves kortól

A workshop maximális létszáma: 6 fő/alkalom

 

Szükséges anyagok

A workshopon felhasználásra kerülő eszközöket, alapanyagokat a KAS biztosítja a számodra.

 

Részvételi díj: 22.000 Ft.

A tanfolyami díj magába foglalja a különleges anyagok költségét, iparművész szakember folyamatos jelenlétét, irányítását.

 

IDŐPONT:

2022. április 25.  (hétfő)  17.00-20.00

IDŐTARTAM: 1x 3 óra

NEHÉZSÉGI FOK:

3/ 5

MUNKAFOLYAMATOK:

ismerkedés a szakterülettel / tervezés / szabásmintakészítés, szabás / megvalósítás

 

Jelentkezés:

kasbefogadoter@gmail.com

 

Jelentkezést a tanfolyami díj 50%-ának megfelelő összegű előleg befizetésével, vagy a tanfolyami díj kifizetésével fogadunk.

kasinsta_nyakorv_workshop34.jpg
Grafika: Courses
bottom of page