top of page

Anyák napi ecsetfilc kalligráfia

A KAS befogadó tér kalligráfia workshopja akvarell technikával készült díszítéssel.

Tartja: Szász Regina tervezőgrafikus, képzőművész tanár

Alkalmi kalligráfiai felirat akvarell technikával készült díszítéssel

A workshop részvőit megajándékozzuk egy 5 db-os kalligráfia toll-szettel, egy db ecsetfilccel, és gyakorlólapokból álló kezdő eszközcsomaggal is!

Tartja: Szász Regina grafikusművész

Volna kedved egyedi feliratos kis festménnyel meglepni szeretteidet Anyák napja alkalmából?

Mi vár rád?

Tudás – inspiráció – siker

 

Ha érdekelnek az ecsetfilccel készült tipográfiai kompozíciók és az akvarell festés alapfogásai, akkor hangulatos műhelyünkben egy alkotáson belül mindkét technikával készült, személyes, egyedi ajándékodat viheted magaddal. Az alkotás, a befelé fordulás, a hangulatos környezet, a személyre szabott szakmai odafigyelés garantálja a feltöltődést.

Elsődleges célunk, hogy egy különlegesebb íróeszköz kézbevételével a saját betűvetésedet megváltoztatva, a különleges szakmai fogásokat megmutatva szépüljön a saját írásod.

 

Egy alkotáson belül mindkettőt magaddal viheted a foglalkozás végén, így gazdagodva egy saját készítésű, személyes, egyedi, kreatív ajándékkal.

A szépírás és akvarell festés alapvető ismereteinek elsajátítását a későbbiek során is sikerrel fel lehet használni bármilyen ajándéktárgyon (póló, ünnepi kártya, képeslap, vászontáska, kirakat…).

Azonban azt érdemes szem előtt tartani, hogy egy alkalommal nem lehet teljes egészében elmélyedni ezekben a művészeti ágakban.

A betűk megformálásához, a lavírozott akvarell technika elsajátításához sok gyakorlásra van szükség. Ez a pár óra inspirációt adhat a következő lépésekhez.

Akkor is bátran kipróbálhatod ezt a különleges alkalmat, ha nem rendelkezel előtanulmányokkal vagy már nagyon régen volt a kezedben ecset.

Folyamatosan segítünk, figyelembe véve az egyéni sajátosságokat, így semmilyen kellemetlen érzés nem érhet. Minden résztvevőnek segítünk a kivitelezésben, az íráskép és az illusztratív dekoráció megálmodásában, kivitelezésében.

Az alkotás, a befelé fordulás, a hangulatos környezet, a személyre szabott szakmai odafigyelés garantálja a feltöltődést.

Miben más?

Azon kívül, hogy mintákat, sablonokat is mutatunk, elsődleges célunk, hogy egy különlegesebb íróeszköz kézbevételével a saját betűvetésedet megváltoztatva, a különleges szakmai fogásokat megmutatva szépüljön a saját írásod.

 

Ajánlott életkor 12 éves kortól (általános iskola felső tagozata)

 

Szükséges anyagok

1. kalligráfiához rajztoll rajztus a gyakorlólapok

2. festéshez vízfesték vékony ecset akvarell papír a/4-es copy papír gyakorlásnak, próbapapírnak törlőrongy

3. felirat megtervezéséhez ceruza radír vonalzó

 

Részvételi díj: 15.000 Ft.

A tanfolyami díj magába foglalja a különleges anyagok költségét, grafikusművész szakember folyamatos jelenlétét, irányítását, valamint egy kezdő eszközcsomagot.

 

IDŐPONT:

2022. április 30. szombat, 10-13.00 óráig

IDŐTARTAM: 3 óra

NEHÉZSÉGI FOK: 3/ 5

MUNKAFOLYAMATOK: 

kalligráfiai gyakorlás / tervezés / feliratkészítés / díszítés akvarell technikával

Jelentkezés:

kasbefogadoter@gmail.com

Jelentkezést a tanfolyami díj 50%-ának megfelelő összegű előleg befizetésével, vagy a tanfolyami díj kifizetésével fogadunk.

kasinsta_kallig_work51.jpg
Grafika: Courses
bottom of page