top of page

Alkoss agyaggal!

Mindig is hívott, hogy magad készíts kerámia tárgyakat? Keresed a lehetőségét, hogy a stresszes hétköznapokból kilépve felszabadultan belemerülhess valamibe? Ha szeretnéd átélni, milyen, ahogy a kezeid közt formálódik az anyag, ha egyedi, saját készítésű tárgyakkal tennéd személyessé az otthonod, alkoss velünk agyaggal!

A foglalkozást vezeti: Adorján Éva képzőművész, művészetterápeuta.

Hogyan csináljuk?

Ezen a 2 alkalmas workshopon a dédelgetett tárgyötletek megvalósítása, a felszabadult jelenlét megélése és a föld elemmel való kapcsolódás kerül a fókuszba. Az agyag minősége és a marok technika egyszerűsége lehetőséget ad, hogy visszatalálj a gyermeki kíváncsiság és belefeledkezés állapotába, és megéld az alkotás örömét, miközben igazán egyedi, praktikus tárgyakat hozol létre.

A workshopon egy egyszerű alap technikát mutatunk, amivel a rusztikustól a letisztult formákig sokféleképpen alkothatsz; mi végig segítünk, hogy eljuss az álmaidtól az megvalósításáig. A technikából adódóan kisebb méretű tárgyakat tudsz majd készíteni: csészét, bögrét, tálkát, kisebb vázát, szobrot, talizmánt.

 

Fontos infók

Az alkotókör nem tematikus, bármit készíthetsz – 3-5 db tárgyra számíts mérettől, komplexitástól függően. Az alkotásokat a második alkalommal fogjuk festeni, dekorálni. A kész égetett, mázazott kerámiákat 2-3 hét elteltével veheted majd át a KAS-ban.

 

Ajánlott életkor:

15 éves kortól

 

A workshop maximális létszáma: 6-8 fő/alkalom

 

Szükséges anyagok

A workshopon felhasználásra kerülő eszközöket, alapanyagokat a KAS biztosítja a számodra

 

Részvételi díj: 29.000Ft./fő

A tanfolyami díj magába foglalja 5 db tárgy elkészítésének költségét, eszközök használatát, képzőművész szakember folyamatos jelenlétét, irányítását.

Ha több tárgyat alkotnál, 800 ft/db áron korlátlanul alkothatsz, mely tartalmazza az alapanyag, a kétszeri égetés és mázazás költésgeit.

 

IDŐPONTOK:

2022. május 8. vasárnap 10.00-13.00 – agyagozás

2022. május 15. vasárnap 10.00-14.00 – az elkészült tárgyak festése

IDŐTARTAM:

1x3 óra és 1x2 óra

NEHÉZSÉGI FOK:

1/ 5

MUNKAFOLYAMATOK:

ismerkedés az agyaggal, eszközökkel / a marok technika bemutatása / szabad alkotás folyamatos támogatással / a második alkalmon a kész tárgyak festése

Jelentkezés:

kasbefogadoter@gmail.com

Jelentkezést a tanfolyami díj 50%-ának megfelelő összegű előleg befizetésével, vagy a tanfolyami díj kifizetésével fogadunk.

kasinsta_agyag_workshop11.jpg
Grafika: Courses
bottom of page