top of page
ajandek_fejlec02.jpg

Ajándékutalvány

Különleges ajándékot keresel? A KAS ajándék utalványával most megtaláltad!

 

KÉZMŰVES WORKSHOPOK

Alkotás, tanulás és maradandó élmény vár mindenkire a KAS Befogadó Tér workshopjain. Bárki is kapja, érzeni fogja a személyes törődést.

A workshopokon készített minden tárgy egyedi és a saját munkától, amelyet a résztvevő maga végez, igazán különleges lesz. Inspiráló környezetben és felkészült és pozitív szakemberek között eltöltött órák igazi feltöltődést és kikapcsolódást ígérnek.

 

KINEK AJÁNJUK?

Workshopjaink előképzettség nélkül is könnyen elvégezhetők, lépésről lépésre mutatjuk meg a szakami fogásokat. Szakmájukat magas fokon gyakorló mesterek és művészek garantálják, hogy az elkészült munkadarabok használhatóak és esztétikusak legyenek. A kreatív időtöltésre vágyóknak a kézművesség szerelmeseinek ajánljuk programjainkat.

 

BEVÁLTÁS

Az ajándékutalvány tulajdonosa előzetes egyeztetést követően után részt vehet a kiválasztott workshopunkon a vásárlástól számított 1 éven belül.

 

WORKSHOPJAINKAT folyamatosan bővítjük, bevezető foglalkozásainkat követően 2022-ben új programokkal is jelentkezünk.

 

Az ajándékutalvány megvásárlásával és a részletek egyeztetésével kapcsolatosan a kasbefogadoter@gmail.com címen vedd fel velünk a kapcsolatot.

 

Reméljük a KAS is hozzájárulhat, hogy különleges karácsonyi élményt, örömet ajándékozhass szerettednek!  

Partnereink: Text
bottom of page