top of page

Karácsonyi ajtókopogtató workshop

Saját tervezésű karácsonyi ajtókopogtató készítése a KAS kézműves alkotóival.

Eljött az ideje, hogy a bejárati ajtód is a karácsonyi hangulatnak megfelelő „öltözéket” kapjon, így majd minden egyes hazaérkezés örömmel tölthet el. Ha kipróbálnád kreativitásodat, és szívesen varázsolnád ünnepivé otthonod minden zugát, legújabb dekorációs workshopunkon a helyed!

Ajándékozd meg magad és szeretteidet egy különleges, kreatív élménnyel: egy teljes kikapcsolódást és ráhangolódást biztosító karácsonyi kopogtató készítő workshoppal!

 

Miről szól a workshop?

Az esemény alkalmával fejenként egy, klasszikus stílusú kopogtatót (kb. 28 cm külső átmérőjű) készítünk el a résztvevőkkel. Lépésről-lépésre végigvezetünk mindenkit az alkotófolyamaton, így a program nem igényel előzetes szakmai tudást, csak egy kis kreativitást.
Az elkészült kopogtatót még aznap haza is viheted, és mivel tartós alapanyagokból dolgozunk, akár hosszú évekig ajtód dísze lehet!

 

Eszközök:

A kopogtató készítéshez szükséges bőséges alapanyagot (koszorúalap, élethű műfenyőágak, bogyók, termések, figurák, egyéb kiegészítők) és eszközöket (ragasztópisztoly és rúd, olló, fogó) mi biztosítjuk számodra.

 

A foglalkozáson a képeken látható dísz készül el, de a beszerezhető alapanyagok függvényében a kellékek összetétele változhat.

 

A részvételi díj: 19.990 Ft

A tanfolyami díj magába foglalja a minőségi alapanyagok, szükséges eszközök költségét, dekoratőr szakember folyamatos jelenlétét, irányítását, továbbá üdítők és aprósütemények fogyasztását is.

 

Ajánlott életkor: 14 éves kortól.

 

A workshop létszáma: minimum 10, fő maximum 15 fő.

 

IDŐPONT:

2022. december 11. vasárnap 14:00-17:00-ig

IDŐTARTAM: 1X3 óra

NEHÉZSÉGI FOK: 3/ 5

MUNKAFOLYAMATOK: ismerkedés az alapanyagokkal / technikával / stílus kiválasztása / megvalósítás

Jelentkezés:

kasbefogadoter@gmail.com

Jelentkezést a tanfolyami díj 50%-ának megfelelő összegű előleg befizetésével, vagy a tanfolyami díj kifizetésével fogadunk.

kas_kopogtato_insta13.jpg
Grafika: Courses
bottom of page