top of page

Fessünk hennával!

Érdeklődsz a hennafestés iránt? Esetleg volt már hennád és azóta is kellemes nosztalgiával gondolsz rá? Szeretnél pár órára bepillantást nyerni egy egzotikus nemzet varázslatos világába? Akkor tarts velünk egy 6 fős kis csoportos, 6 órás Intenzív Kezdő Hennafestő kurzuson!

Tartja: Nagy Niki hennista Ginko Henna Jagua 

Szeretettel várunk egy remek kreatív-alkotói-közösségi feltöltődésre.

Gyere, és merülj velünk egy nagyot a henna varázslatos világába!

 

MIre számíthatsz?

Amiben részed lehet: egy kis kulturális időutazás, spirituális jellegű töltődés, tartalmas közösségi kikapcsolódás, intenzív új élmények.

A workshop végére olyan átfogó képet és stabil alapokat kapsz a hennáról, amivel már te magad is elindulhatsz. A kurzuson a Magyarországon kapható legmagasabb minőségű és 100% tisztaságú alapanyagokkal dolgozunk.

Többek között megtanulhatsz valódi indiai hennapasztát keverni tradicionális receptúra alapján. Megismerkedhetsz a hennatölcsér készítésével, majd azokba érett hennapasztát szűrünk és töltünk.

A stílusok legtöbbet használt alapmotívumokon keresztül adjuk át neked.

Megosztjuk veled, hogyan tartsd a mintádat szép sötéten és tartósan. És még megannyi olyan kulcsfontosságú trükköt és fogást, amire korábban nem is gondoltál volna. A gyakorlást pedig otthon már a saját hennatölcséreddel folytathatod tovább.

Tudtad?

Tudtad, hogy  a henna növény gyógynövény? Lázcsillapító, fájdalomcsillapító, gyulladáscsökkentő hatású, sebeket, és bőrproblémákat is szépen orvosol.

Rajzos előképzettség nem feltétel, a tanfolyam kezdőknek szól. De nagy szeretettel várjuk a lelkes ’újrakezdőket’ is, akik szeretnének megerősítést, magabiztosságot nyerni a továbblépéshez.

Ajánlott életkor:

16 éves kortól

 

A workshop maximális létszáma: 6 fő/alkalom

 

Szükséges anyagok

A workshopon felhasználásra kerülő eszközöket, alapanyagokat a KAS biztosítja a számodra.

Részvételi díj: 22.000Ft./fő

A tanfolyami díj magába foglalja az anyagok költségét, két 15 g-os hennatölcsért és egy gyakorló mintafüzetet, hennafestő művész szakember folyamatos jelenlétét, irányítását.

IDŐPONTOK:

2022. május 7. (szombat)  10.00-16.00

2022. május 28. (szombat) 10.00-16.00-ig

IDŐTARTAM:

1x 6 óra

NEHÉZSÉGI FOK:

4/ 5

MUNKAFOLYAMATOK:

elméleti alapozás prezentáción / hennapaszta keverése / hennatölcsér készítés és betöltés / alapmotívumok megismerése / minták felvitele papírra vagy bőrre, gyakorlás  

Jelentkezés:

kasbefogadoter@gmail.com

Jelentkezést a tanfolyami díj 50%-ának megfelelő összegű előleg befizetésével, vagy a tanfolyami díj kifizetésével fogadunk.

kasinsta_henna_workshop18.jpg
Grafika: Courses
bottom of page