top of page

Anyák napi virágdoboz

Saját tervezésű élővirág doboz készítése a KAS-ban

Tartja: Sipos Eszter virágkötő, a Lunaria virágkötő műhely alapítója

Ajándékozd meg Édesanyádat, vagy Nagymamádat, Magadat pedig egy igazi alkotó élménnyel és egy gyönyörű VIRÁG DOBOZAL-al Anyák napja alkalmából! Ezt a virágkülönlegességet most egyszerűen elkészítheted te magad is a workshopunkon.

 

Miről szól a workshop?

A foglalkozás alatt minden résztvevő egy meghatározott méretű virágkötészeti alkotást tud elkészíteni, mindenben segítséget nyújt egy képzett virágkötő, így szakmai tudást a workhsop nem igényel, csak egy kis kreativitást.

 

A workshopra szebbnél szebb friss virágokkal és dobozokkal készülünk! A FLOWER BOX technikát pedig könnyen elsajátíthatod majd, szakszerű kezekben leszel, garancia erre Sipos Eszter virágkötő közreműködése.  

A részvétel nem igényel virágkötészetben való jártasságot.

Az elkészült alkotásod még aznap haza is viheted.

 

A friss és illatos virágokat, amiket majd különböző zöldekkel és masnikkal egészíthetsz ki, erős papírdobozba kerül majd bele. Ezekben a dobozokban belül még van egy stabil műanyag fedés, hogy a vizes oázis ne áztassa el a papírt.

 

Eszközök:

Az VIRÁG DOBOZ készítéshez szükséges eszközöket, anyagokat (élővirág, box, kiegészítők, szerszámok) mi biztosítjuk számodra.

 

A részvételi díj: 17.500 Ft

A tanfolyami díj magába foglalja a különleges anyagok költségét, virágkötő szakember folyamatos jelenlétét, irányítását.

 

Ajánlott életkor: 12 éves kortól.

A workshop létszáma: minimum 5, fő maximum 10 fő.

IDŐPONT:

2022. április 30. szombat 10.00-13.00

IDŐTARTAM: 1X3 óra

NEHÉZSÉGI FOK: 3/ 5

MUNKAFOLYAMATOK: ismerkedés a virágokkal, technikával / stílus kiválasztása / megvalósítás

Jelentkezés:

kasbefogadoter@gmail.com

Jelentkezést a tanfolyami díj 50%-ának megfelelő összegű előleg befizetésével, vagy a tanfolyami díj kifizetésével fogadunk.

kasinsta_lunaria051.jpg
Grafika: Courses
bottom of page